Dovolte mi, abych Vás konečně pozvala na naše první závody v letošním roce, které se uskuteční na Rekreačním středisku Nesměř u Velkého Meziříčí a to v sobotu 11.9.2021. Vůbec nevím, kolik se nám po takové dlouhé době – rok jsme měli pauzu – přihlásí zájemců, ale určitě budeme chtít navázat na to, jak jsme doposud závody dělaly a budeme chtít, abyste ze závodů odjížděli spokojení Vy i Vaši pesani.

Velkou změnou a bohužel ne moc příjemnou je podmínka majitele areálu – a to v tom, že musíme vybírat poplatek za vstup do areálu pro neubytovanou dospělou osobu a psa. Výši poplatku jsem uvedla v propozicích.

Nebudu prozatím omezovat počet přihlášených psů ani rozdělovat od kdy se jaká kategorie bude běhat. Vše uvidím, až podle podaných přihlášek.

Na závodech budeme vyhlašovat KVAPÍKA za rok 2020!! Členská schůze odsouhlasila předání Kvapíků i když se v roce 2020 uskutečnily jen 3 závody.  Vítěze si najdete v příspěvku po třetích závodech v loňském roce. Letos jsme Kvapíka nevyhlašovali a necháme to až na rok 2022. Uvidíme, jak se bude vyvíjet celková covidová situace a co nám bude v příštím roce dovoleno.

Kvapík  za rok 2020 u RR:

608 KBrrsport-bodovani-web_1-az-3-zavod-rr

Kvapík za rok 2020 u BULL:

408 KBrrsport-bodovani-web_1-az-3-zavod_bull

 

Pro zájemce o ubytování. Jedná se o víkendovou akci a ubytování máme na Nesměři v chatičkách. Jsou v nich přímotopy, a v případě horšího počasí se nemusíte bát, že byste zmrzli. Zájem o ubytování prosím napsat do emailu, spolu s přihláškou.

Už teď jsem zvědavá, jestli se nám podaří navázat na naše úspěšné akce z předešlých let, kdy byl svět ještě bez covidu a v normálu. Budeme se na Vás, kteří si budete chtít přijet zaběhat, moc těšit!

PROPOZICE ZDE