Začala bych obligátní větou, že jsou za námi další závody, ale musím k tomu připsat, že z mého pohledu, velmi zdařilé! Celý týden jsem pozorovala počasí a doufala jsem, že o víkendu bude snad nějak pěkně a to ze dvou důvodů. První důvod, že jsme spali v chatkách a druhý, že jsem si nedovedla představit, že budeme běhat v nějakém špatném počasí. I když v pátek večer trochu zapršelo, tak jsme se probudili do studeného, ale slunečného sobotního rána. Nebe slibovalo, že nám počasí bude přát a bylo tomu tak. Díky tomu a také dobře připravené trati se závody odehrály v naprosto pohodové atmosféře a nádherném podzimním slunci, které krásně hřálo. Měla jsem hroznou radost, že dojelo běhat 7 dorostenců rr a že jim to opravdu šlo.  Kvůli nemocem a asi i z jiných důvodů nedojelo několik psů z příchozích a bull plemen, tak odpolední závody byly velice rychlé. Proto jsme pustili i pár párových běhů pro zájemce a tak doufám, že si pesani dostatečně zaběhali a páníčci si užili krásný říjnový den v krásném areálu Drak Křižanov.

Běhalo celkem 45 psů z toho 25 ridgebacků, 5 příchozích nad 50 cm a 15 bull.

Absolutním vítězem mezi RR se stal veterán Árný, majitele Aleše Novotného – součet dvou nejrychlejších běhů – 0:34.16

Absolutním vítězem APBT/AST se stala fenka Bibi, majitelky Moniky Pažinové – součet dvou nejrychlejších běhů – 0:32.90

Absolutním vítezem SBT/ABT se stal pes  Ricky, majitelky Zity Bínové – součet dvou nejrychlejších běhů – 0:37.06

Ještě jednou se tady omlouvám Monče Pažinové, že jsem přehlédla výkon Bibinky a vyhlásila jiného absoluta u bull plemene. Naštěstí jsou holky super o tento omyl mi snad odpustili.

Fotografy jsme tam měli dva. Dopoledne fotil Michal Sedláček a fotky najdete ZDE

Odpoledne se přidala s focením Monika Pažinová a její krásné fotky si můžete prohlédnout a když tak stáhnout ZDE

Oběma fotografům moc děkuji, že jsou ochotni sedět tak dlouho a fotit a fotit a fotit, aby všichni měli nějakou památku.

Výsledková listina dopoledních závodů RR a příchozích:

244 KBrrsport-vysledkova-listina-rr-a-prichozi

Výsledková listina odpoledních závodů Bull:

210 KBrrsport-vysledkova-listina-bull

Ještě jednou děkuji všem, kteří si přijeli zaběhat a také děkuji všem, kdo se na akci podíleli. Opravdu mám z těchto závodů radost a pevně doufám, že se zadaří i poslední závody v listopadu.