V pátek 25.2.2022 proběhl již 5.ples našeho spolku. Sešli jsme se takto skoro po 2 letech, protože covidová situace v loňském roce žádné podobné akci nepřála.

Úkol zněl jasně, pozvat co nejvíce lidí, aby byla super atmosféra a pěkně jsme si to užili. Vypadalo to slibně, lidi sice pozvaní byli, ale vlivem různých okolností se plesu nakonec zúčastnilo 29 tance chtivých lidiček, ale myslím, že Ti co přijeli, určitě nelitovali. Od začátku do konce panovala v Křižanově suprová atmosféra. Sešlo se celkem 100 cen a tombola byla rozprodána během 20 minut. Místo objednaného rautu jsme každý něco ukuchtil a dovezl, takže jídla bylo habaděj a vinný koutek se skoro celý vypil.

Překvapením plesu pro všechny, bylo taneční vystoupení manželů Pavla a Lenky Hrabalových, kteří jsou amatérskými tanečníky, ale svým výkonem nás všechny nadchli. Zatančili 5 latinsko-amerických tanců a myslím, že odcházeli se zaslouženým aplausem. V průběhu večera došlo také na výuku některých tanečních kroků 🙂

 

 

 

 

 

 

Cimbálová muzika Marečkovci udržovala výbornou náladu až do 01:00 hod, kdy se za pult postavil DJ Jiří Čechmánek a trsalo se v jiném rytmu až do 5-té hodiny ranní.

 

 

 

 

 

 

Moc velký úspěch měl i fotokoutek, který dovezl náš dvorní fotograf Michal Sedláček a také zachytil kompletní atmosféru celého plesu. Takže mu opět moc děkuji, že s foťákem kolem nás pobíhá a fotí a na fotky se můžete podívat níže:

KOMPLETNÍ FOTO ZDE

Všem kteří se tohoto plesu zúčastnili moc děkujeme, že jste dojeli. Bylo to parádní od začátku do konce a to jen díky Vám všem!! Sice jsem se zařekla, že do dalšího ročníků nejdu, ale asi mi to nedá, abych nás opět nedotáhla k tomu, abychom se viděli i v jiném, než psím oblečení 🙂