Je načase, abych Vás pozvala na 2. závody v coursingu, které budou mít několik novinek.

Novinka č.1 – závody se konají na novém místě a to v Autokempinku Pilák ve Žďáře nad Sázavou.

Novinka č.2 – trochu jsem postoupila a vytvořila na tuto akci PŘIHLÁŠKU, kterou najdete po kliknutí na odkaz nebo v odkazu v propozicích na konci stránky!! Tudíž přihlášení bude nově pouze přes tuto přihlášku a po uhrazení poplatku za běhání. Poplatek za vstup do areálu, jak píšu v propozicích, budeme vybírat na místě u startu. V přihlášce se bude hradit pouze startovné!! Vyhneme se vybírání peněz přímo na místě a složitému procesu, kdy jste hledali, komu a kde se dá nahlásit, že jste dojeli

No a za 3. to už není novinka, ale jen změna. Měla jsem naplánováno, že budeme střídat závody a tréninky. Vím, že někdo trénovat nepotřebuje, ale pro někoho je trénink lepší v tom, že si psi dobře zaběhají a nově příchozí si mají možnost coursing vyzkoušet a né začít běhat až na závodech, což zdržuje všechny přítomné, když to ten pes vidí poprvé. Vzhledem k tomu, že plánuji štěňata  v květnu a červnu a moje pomocnice Verča Fiantová bude mít v tomto období také štěňata, jsme závody z května přemístili na duben a v květnu a červnu by se měly konat tréninky – viz. přehled akcí. Takže další závody budou až na podzim.  A uvidíme, jak se ujmou tréninky. Pokud o ně nebude zájem, přeorientujeme se jen na závody, ale akce v tom případě budeme dělat jen každý druhý měsíc.

Když vidím to počasí tady dnes, tak budu doufat, že v tom víkendu závodů se počasí umoudří a nastane konečně jaro. Na všechny, kdo budete chtít přijet si s námi zaběhat, se moc těším a nezapomeňte – že přihlašování pouze přes tu přihlášku. Ani mesengerem, ani e-mailem.

PROPOZICE s přihláškou ZDE