Jsou před nám poslední závody letošního roku a tak spouštíme přihlašování. Po covidu se událo spousta věcí a jednou z nich je, že jsme museli opustit naše zázemí ve středisku Křižanov. Bohužel nám správce nasadil takové podmínky, že by jakákoliv naše akce vyšla hodně draze všechny zúčastněné. Najít vhodné středisko, které není moc vzdálené od Žďáru n.S. není vůbec jednoduché. Vzdálenost řešíme z toho důvodu, že na přepravu navijáku a sítí a všeho, co je zapotřebí na závody, si půjčujeme Jumpera od Petra z práce a platba za 1km není vůbec levná. Takže pokud nechci v dnešní době zdražovat, tak se závody budou odehrávat v okolí Žďáru n.S..

O Rekreačním středisku Zubří jsme věděli už dávno. Je tam skvělé zázemí, co se týká ubytování, horší už je to s prostorem na běhání. Hřiště uvnitř areálu nedává moc velký prostor na dlouhou trať a protože je pro nás důležitější, aby si pořádně zaběhali psi, než pohodlí chatek pro nás, rozhodli jsme se, že to pojmeme celé jinak!!

Akce bude víkendová a zájemci o ubytování na středisku Zubří poprosím, aby mi v přihlášce jen zaškrtli, že budou chtít ubytovat, ale domlouvat se budeme po e-mailu, případně zprávami. Závody, ale budou ve Ždáře nad Sázavou na Pilské nádrži, což pro ubytované bude znamenat přesun cca 20 km. Výhoda bude, že se psi budou tahat z aut, a né z chat a pokojů a bude to rychleji ubíhat. Pořadí, ale tudíž otočíme, a dopoledne budou běhat Příchozí a Bull plemena a ridgebackové a třeba chrti až po obědě. Máme vyzkoušeno, že psi v autech ty cca 3 hodiny v pohodě vydrží. Po závodech odjezd zpět na Zubří, případně kdyby někdo už nechtěl, tak může pokračovat domů. V přilehlé restauraci Tálský mlýn se dá občerstvit a procházky v okolí jsou také krásné.

Přečtěte si pozorně Propozice, jsou v nich změněny časy a Přihláška je až v Propozicích!!

PROPOZICE ZDE

Na všechny, kdo za námi opět přijedou se strašně moc těšíme!!! A na ty, co přijedou přespat do Zubří, ještě víc!!