Přesně na Valentýna jsme uspořádali v pořadí již 4. Ples našeho spolku a po druhé jsme jej uskutečnili na RS Drak Křižanov. Bylo to sice velmi náročné, jelikož většina z lidí, kteří na ples přijeli, ještě v pátek pracovala, a příprava jak pohoštění, tak tomboly, byla hektická, ale jsme rádi, že jste všichni, co slíbili účast, přijeli a ples si s námi užili.

Jako obvykle jsme měli domluvenou živou cimbálovou muziku a tady jsme udělali změnu a pozvali jsme si Cimbálovou muziku Jožky Marečka od Uherského Hradiště. Byla to velmi dobrá volba, protože chlapi, vedeni primášem Jožkou Marečkem ml., nám hráli až do 4 ranní hodiny a neskutečně jsme si jejich hraní užili. Ať už při tanci, nebo při zpěvu! Do ranních hodin tedy hráli jen 3 muzikanti, ale jedním z nich byl Jožka Mareček st. a je to neuvěřitelně milý pán, který ještě nad ránem měl plno energie k hraní. Tímto bych jim chtěla moc poděkovat, že to s námi vydrželi až skoro do rána a že byli k neutahání 🙂

Ples jsme zahájili s mírným zpožděním až skoro kolem 21:00 hod, ale bylo to opravdu dáno tím, že většina připravovala pohoštění a pak se museli ještě nachystat a převléci do gala. Hned v úvodu jsme popřáli k výročí 60. narozenin našemu dlouholetému kamarádovi a členovi Pepíčkovi Čechovi pak už se rozjela společná zábava a plesalo se až do půl 6 ráno.

Strašně moc bych chtěla poděkovat všem, kdo se na přípravě plesu, rautu a tomboly podíleli. Nejvíc Verče Fiantové a Peťovi Juráskovi za přípravu řízečků a tataráku na raut a Ivce Juráskové za smažení kvanta topinek. Také všem ostatním a to jste skoro všichni, kdo něco připravil a dovezl, aby ten raut byl bohatější a bylo na něm víc dobrot. Moc děkuji naší hlavní šéfové tomboly Evičce Čechové, protože připravit tolik cen v tak krátkém čase bylo úžasné a děkuji i všem, co pomáhali s tombolou, tak i s přípravou stolů. Také Vám všem děkuji za ty úžasné ceny, co jste přivezli do tomboly. Jsou daleko lepší, než jaké se dají běžně na plesech vyhrát.

Podotýkám, že ples pořádáme jako neziskovou zábavu. Vstup lahev dobrého vínka, které se pak degustuje. Věci do tomboly – každý kdo na ples přijede, něco přiveze a výtěžkem z tomboly platíme muzikanty. A je to pro nás úžasný pocit, že se chceme na takové zábavě podílet, že se chceme vidět i v jiném oblečení, než jen ušpiněni od našich psů a že máme všichni zájem, aby jsme se dobře bavili, zatančili a také najedli.

Chtěla bych na závěr říct, že mám pocit, že jsme si ples všichni hodně užili. Panovala úžasná atmosféra! Někteří co dojeli na jednu noc, nakonec zůstali obě noci a to je pro nás zase super pocit, že se lidem prostě nechtělo odjíždět a chtěli v té společnosti ještě pobýt.

A úplně na závěr moc děkuji Martinovi Drábkovi, který se ujal role fotografa a celý ples monitoroval a myslím, že se mu podařilo krásně zachytit tu fajn atmosféru, která na plese panovala! A kdo jste nebyl, tak jste o moc přišli a třeba příští rok 🙂

FOTO k volnému stažení ZDE