Tak tady sedím a přemýšlím, co asi tak mám napsat o akci, na které jsem fyzicky nebyla. Takže to tentokrát nebude nijak dlouhé povídání. Hlavní je, že vše proběhlo v pořádku, že se v tom šíleným počasí nikomu nic nestalo a že to moji rr kamarádi zvládli zorganizovat i bez mé maličkosti.

V poslední době se mi zdá, že jak nám vždy byli ti “nahoře nakloněni, co se krásného počasí týká, tak už to tolik neplatí. Vždy je to velké dobrodrůžo, když člověk sleduje počasí a celý týden nádherně a blíží se termín závodů a začíná se obloha zatahovat a začíná pršet a je to skoro sázka do loterie organizovat to, nebo ne. Naštětsí za dobu, co pořádáme závody a tréninky s rrsportem, jsme žádnou akci nemuseli rušit a kluci to vždy nějak zvládli a to počasí se nakonec vždy aspoň trošku umoudřilo a umožnilo pesanům běhat.

Tímto chci hodně moc poděkovat všem, kdo se celého chodu těch závodů ujal a pomohl s organizací. Hlavně Verče Fiantové a Michalovi, kteří i přes to, že sami, mají 3 pesany, zvládnou pomoci a vše ukočírovat. A teda děkuji všem, kdo jste Honzovi a Petrovi a také Verče a Michalovi pomohli s organizací.

Absolutním vítězem u RR se stala fenka Marty Ryšavé – Elegance love Efia of Muna Ya Kusini – Efinka se součtem nejrychlejších časů: 32:40

Absolutním vítězem u APBT/AST se stala fenka Moniky Bisové – Anastasia se součtem nejrychlejších časů: 32:17

Absolutním vítězem u SBT/AB se stala fenka Denisy Mejzlíkové – Gigi Legosha se součtem nejrychlejších časů: 36:88

Výsledkové listiny RR a Příchozí :

Výsledkové listiny BULL:

Za fotografie můžu opět poděkovat Míšovi Sedláčkovi a jsou ZDE

A co dodat na závěr?? Jste úžasní, že jedete v tomto otřesném počasí, aby jste se zúčastnili našich závodů. Moc si toho vážíme a jsme rádi, že Vás to pořád baví. Děkuji, že jste 🙂