V sobotu 26.6.2021 jsme v Křižanově uskutečnili aspoň první trénink po covidové době. Aspoň trénink píšu proto, že jsme závody nechtěli půlit prázdninami a také jsme chtěli psům připomenout, co to je střapeček. Předpokládali jsme také větší zájem a jednu chvíli jsem si myslela, že akci zruším, ale kvůli všem kteří chtěli přijet, jsme nakonec akci uskutečnili, i když byla velice komorní. O to víc jsme si to užili nejen my, ale hlavně psi, protože si mohli zaběhat za střapcem tolikrát, kolikrát je jejich pánečci chtěli pustit.

My jsme byli zvědaví a i naše nováčky, kteří dojeli na trénink a také i naši Arwenku, která střapec viděla poprvé a i když se z prvního startu vrátila. protože nevěděla, co má jako dělat, tak další starty už dala s přehledem a myslím, že budeme mít doma dalšího coursingového nadšence.

Přijeli za námi běhat i s mladou vlkodavkou a vidět rozběhnout to velké tělo, je také zážitek. Takže můžeme zhodnotit, že nováčci se snad na střapec namotivovali, zkušenější na něj nezapomněli a my si to užili se všemi kamarády, kteří za námi na akci dojeli.

Jako vždy nám tam fotil výborný fotograf Michal Sedláček a jeho fotky můžete shlédnout ve fotogalerii ZDE