Jsou za námi první závody v letošním roce a první závody po dlouhé coronavirové době. I když byl rozjezd v přihlašování velmi pozvolný, nakonec přijelo běhat 47 psů a myslím, že můžu považovat akci za velmi úspěšnou.

Už ráno jsme se na Nesměři probudili do slunečného dne. I když se kolem 9 hodiny objevily na nebi mraky, tak na zahájení závodů začalo intenzivně svítit slunce a svítilo nám po celou dobu závodů a já jsem šťastná, že se závody uskutečnily za tak krásného počasí. Chlapi postavili celkem dlouhou trať, na daný prostor a i když v jednom místě museli psi běžet opatrněji, protože to na trávě klouzalo, nikomu se nic nestalo a všichni doběhli do cíle v pořádku. Tentokrát fungovalo vše….naviják bez chyby, časomíra bez chyby a poprvé si závody vyzkoušel, coby hlavní pouštěč navijáku, Míša Fianta a můžu říct, že mu to šlo dobře. Jen příště uděláme běhání opět na dvě část, aby se tolik nemuselo čekat. Ono se spousta psů dohlásila na poslední chvíli, tak už jsem neměnila rozdělení závodů, ale na další akci to uděláme, aby byli všichni v klidu a více spokojeni.

Při vyhlašování jsem děkovala všem, kteří přijeli a děkuji i tady ještě jednou. Bez Vás by to prostě nešlo!!

Absolutním vítězem mezi ridgebacky se stal Ready to by One&Only Helya Ridge – Robin – majitelky Alenky Menschikové se součtem časů dvou nejrychleji zaběhnutých kol – 32:59

Absolutním vítězem mezi APBT/AST se stala fenka Sweet Revenge majitelky Jany Chajbulina se součtem časů dvou nejrychleji zaběhnutých kol – 30:15

Absolutním vítězem mezi SBT/ABT se stala fenka Angels Baby Gold Machine – Baby – majitelky Beáty Kubeczkové se součtem časů dvou nejrychleji zaběhnutých kol – 34:84

Tentokrát nám nedojel náš dvorní fotograf Michal Sedláček a tak nám celé závody odfotila Monika Pažinová a já ji za to strašně moc děkuji, že byla ochotná takovou dobu sedět s fotoaparátem na krku a fotit a fotit!!

Její fotky najdete v odkazu ZDE

Výsledková listina 1. Závodů :

280 KBrrsport-vyslekdy-1.-zavody-nesmer

Také jsme před vyhlašováním předali KVAPÍKY za rok 2020. Tento rok Kvapíky vyhlašovat nebudeme, ale už se těším na rok 2022.

KVAPÍCI ZA ROK 2020 JSOU:

RR VETERÁN – Cute for a reason Anima Animal – Grace – Pavel Mensik

RR PES – Badi Wandellmere – Michal Sedláček

RR FENA – Baverley Hot Star Tarreon – Jitka Spurná

APBT/AST FENA – Little Lina – Kristýna Daňková

APBT/AST PES – Gizu – Denisa Tomčová

SBT/ABT FENA – Angels Baby Gold Machine (Baby) – Beáta Kubeczková

SBT/ABT PES – Orry Respect Moravia Lord – David Bartoš

 

Na závěr bych opět chtěla poděkovat Verče Fiantové, že to se mnou celé organizuje a pomáhá mi a také Evičce Čechové za vzorné vybírání peněz. Také Míšovi Fiantovi za celodenní pouštění navijáku a Honzovi s Peťou za krásně postavenou trať.

Už teď se těšíme na další závody v Křižanově!