Spouštím přihlašování na 3 a poslední závody v coursingu v letošním roce. A jen tiše doufám, že je nikdo nezruší. Závody se budou konat opět v krásném areálu RS Drak Křižanov a to 13.11.2021 od 10 hod. Tato doba je zvláštní a tak případné covid podmínky vložím, pokud nějaké budou. Podle toho, kolik se přihlásí psů závody rozdělíme na dopolední a odpolední. Pokud bude náhodou málo bull plemen, tak to spojíme dohromady. V propozicích jsem je sice rozdělila, ale budeme to řešit podle aktuálního počtu.

PROPOZICE ZDE

Závody jsou opět brány jako víkendová akce a spíme tentokrát na budově. V případě zájmu o ubytování napsat spolu s přihláškou zda-li chcete zajistit pokoj, na kolik nocí a zda budete chtít zajistit oběd.

Pro všechny ostatní – nevím, jaké má být v tom termínu počasí, ale je předpoklad, že bude už chladno. Proto teplé oblečení na sebe, pro psy oblečky a deky do auta. Budeme na budově, takže v  případě zájmu se bude dát uvařit pro návštěvníky čaj, grog, svařák apod.

Budu pevně věřit, že se za 14 dní situace nijak nezvrátí a ty závody budeme moci uskutečnit. Na všechny se opět moc těšíme!!! Dobrou náladu sebou, ať si ty závody pěkně užijeme!!