Ahojte všichni.

Dlouho jsem sem nic nedávala a tak je načase oprášit web a uvítat Vás všechny v roce 2023.

Přidala jsem do přehledu událostí všechny naše naplánované akce v letošním roce. Pokud by mělo klapnout všech 5 naplánovaných závodů, budeme opět soutěžit v celoroční soutěži o KVAPÍKA 2023.

PŘEHLED AKCÍ ZDE

První událostí bude v únoru 6. Reprezentační ples RR Sportu. Máme volných ještě asi 6 pokojů, kdyby měl někdo zájem si s námi zaplesat ve společenských šatech. Budeme mít opět živou cimbálovou muziku a bude i diskotéka a bohatá tombola.

Pořád nějak řešíme místa na běhání, kde by se dalo zároveň i spát, ale podařilo se nám na nějaké akce vrátit se na RS Drak Křižanov. Také máme několik akcí ve Žďáře na Sázavou na Pilské nádrži, kde se mi podařilo i v květnu a září zamluvit v Kempu Táborky místo na spaní pro vzdálenější zájemce o naše běhání.

Po dlouhé době uskutečníme také dva tréninky v coursingu a to u Chaty Horka u Radešínské Svratky, kde se vracíme také po několika letech.

V srpnu proběhne v Autocampu Sklář Ostružno už ani nevím kolikátý Summer Camp. Ještě budou asi i volné chatky, takže kdo by chtěl s námi zkusit pobyt poblíž Prachovských skal a Českého ráje, tak jste vítáni.

INFORMACE SUMMER CAMP 2023

A na závěr roku máme opět zamluvený pobyt v RS Drak Křižanov, abychom se s tím rokem 2023 společně pěkně rozloučili ve společnosti všech kamarádů, co s námi rádi jezdí.