Je středa odpoledne a tudíž nejvyšší čas, abych zde zveřejnila seznamy běhajících závodníků. Naštěstí to nebyl takový fičák, jak u prvního závodu, tak jsem nemusela vyhlašovat stopku, ale i tak je krásných 82 psů. Tudíž ano, budeme běhat už v pátek! Kdo jste se mi hlásil po posledních závodech, že by jste přijeli v pátek, tak dojeďte po 16:30 hod. To už by snad měla být dráha postavená a měli bychom být připravení! Také si opět můžou zaběhnout, aspoň nějaké kolo Ti, co tam přijedou nějak včas a budou tam spát.

Jinak bude platit, že RR začnou běhat v 10:00 hod – je jich 40, ale protože něco budou mít už naběháno z pátku, tak poprosím příchozí, aby přijeli kolem 11:30 hod. Je jich také požehnaně, až jsem byla překvapená – 18 psů.

Bulíky poprosím o nájezd klidně po 13:30 hod. Začali bychom běhat až kolem 14:00 hod. Je Vás jen 24, tak to pojede jako po drátkách!

Nepředpokládám žádné škaredé počasí, ale něco málo teplejšího oblečení si vezměte! Pamatujte jedete na Vysočinu a ta je s počasím vrtkavá. 🙂

SEZNAM psů RR :

SEZNAM Příchozích:

SEZNAM BULL plemen:

Kdyby jste se tam zase někdo nenašel, dejte mi vědět. Stát se mi to opravdu může, že Vás přehlídnu.

Tak a na všechny se zase už moc těšíme!! Takže dobrou náladu sebou a občerstvení také!! Bohužel žádné nezajišťujeme, nebudeme mít kde! Ani nápoje!