Jako každý rok sepisuji článek a právě proběhlém letním Summer Campu, který pořádáme, už ani nevím, kolikátým rokem :). A letos to bude asi krátké povídání, protože letos nic neprobíhá jak má, a ani náš camp nebyl vyjímkou a proběhl úplně jinak, než obvykle…..

Když jsem pobyt v tomto campu zajišťovala, tak jsem byla hodně nejistá, zda-li se Vám tam bude líbit. Vše probíhalo nestandardně – žádná záloha, platil si to každý sám a ani jsem nevěděla, kolik nás vlastně bude na samotném campu. Mělo nás být asi tak o 20 lidí víc, ale i tak jsem byla ráda za všechny, kdo to nevzdal a přijel. Místo je to krásné, chatky super, prostor před chatkami dostatečný, bazén vynikající a kuchařské umění paní provozovatelky víc než luxusní. Na tom jsme se shodli všichni, že za ty roky co jezdíme, to byly nejlepší jídla a to všechny. Nebudu tady vypisovat problémy se snídaněmi, neměli s nimi zkušenost, ale tento mini problém vyvážily velmi chutné obědy a večeře, kdy velikost porcí dostačovala i největším jedlíkům.

Dva dny z týdne nám pršelo, jinak nám přálo velmi luxusní počasí. Velký déšť se spustil hned v pondělí a pršelo od nedělní noci až do odpoledních hodin. Terén campu, který byl už tak hodně nacucaný z předchozích dešťů nasál ještě více vody a byl jak houba plná vody. I když jsme chtěli postavit coursingovou trať, vůbec se to nedalo. Louka byla úplně podmáčená a myslím, že by se nám nedržely ani kladky v zemi. Další menší pršení proběhlo ve čtvrtek, ale to už pršelo jen dopoledne a nikomu takový deštíček nevadil.

Tím, že nedojel ani Láďa Krutil, který měl každoročně svůj středeční den, odmítl Petr dělat pondělní olympiádu a ani by to kvůli dešti nešlo. Já se přiznám, že jsem poprvé po 10-ti letech potřebovala úplně vypnout a vůbec nic neřešit, ani neorganizovat. Tím pádem jste všichni měli možnost zařídit si dny podle Vašich představ a hodně z Vás vyjíždělo po výletech do širokého okolí, nebo chodili na procházky do okolních lesů z pesany. Omlouvám se všem, kdo od tohoto campu očekával nějakou větší zábavu a aktivitu. Já na to tentokrát neměla kapacitu, ale podle vyprávění spousty z Vás jste se nenudili a to okolí přímo vybízelo k různým výletům. Já si užívala, že po mě nikdo nic nechce a odpočívala u bazénu, hlavně hlavou. Slibuji, že na příští rok nějaké aktivity opět uskutečníme, ale asi tak, aby jste měli prostor i sami pro sebe. Noční hudební produkce také nešly uskutečnit, takže to byl prostě úplně poklidný týden, strávený s těmi nej přáteli a já Vám všem moc děkuji, že jste tam s námi byli.

A kdo že tam všechno byl? Je vidět na tom jediném společném fotu, které jsme stihli udělat. A chybí tam jen Sonička Wágnerová, která to focení prostě zaspala 🙂

A protože místo bylo luxusní, tak jsme domluvení, že SC 2021 bude opět v Autocampu Rusalka, jen přímo v období prázdnin a to asi začátkem srpna 2021. Vše bude ještě ujasněno a určitě si poté můžete rezervovat místa, pokud budete mít ještě zájem s námi na Rusalku jet.