Zveme Vás tímto na poslední závody roku 2019, které se budou konat v Rekreačním středisku DRAK Křižanov a to těsně po Mikuláši v sobotu 7.12.2019. Závody jsou komplet sponzorované firmou JK Animals.

Zároveň nám bude těmito závody končit celoroční soutěž o Kvapíka roku 2019! Už teď jsem zvědavá, jak to v některých kategoriích dopadne a vyhodnocení Kvapíka uděláme ihned po ukončení závodů. Tímto bych se také chtěla omluvit všem, kdo o Kvapíka bojují, že figurky KVAPÍKA, nebudeme mít při vyhodnocování k dispozici. Paní, která nám je šije, skončila v nemocnici a neví, na jak dlouho a jak to vlastně vše bude. Nicméně máme příslib, že pokud to půjde, Kvapíky nám dodatečně ušije a já Vám je je samozřejmě doručím, tak aby jste byli spokojeni. Doufám, že tuto nenadálou situaci pochopíte a budete trpělivě čekat, až budou vyhotoveni. Nás to samozřejmě moc mrzí, ale jsme lidi a pro každého je zdraví důležité!

Předpokládám, že bude zima, takže přijeďte pořádně vybaveni! Budeme se snažit opět o to, abychom pro Vás zajistili nějaké občerstvení a teplé nápoje na zahřátí, abychom si ty poslední závody pěkně užili!

Podle počtu přihlášených psů závody opět rozdělíme na dopolední a odpolední tak, aby tam nikdo příliš nevymrzl a vše pěkně odsypávalo. Předpoklad zahájení dopoledních závodů v 9:30- 10:00 hod. Odpolední závody by se mohly zahájit mezi časy 13:30 – 14:00 hod. Opravdu teď těžko odhadnutelné, když nevíme, kolik bude přihlášeno psů. Ale to vše upřesním před závody.

PROPOZICE ZDE:

Jelikož to budou poslední závody a další akci budeme zahajovat až v březnu roku 2020, tak se na všechny opravdu moc těšíme a doufám, že si tuto naši poslední akci pořádně užijeme!